Ergonomicky tvarovaná, lehká, odolná, středně velká lopatka. Ideální pro použití v oblasti produkce a zpracování potravin, pro nabírání koření, mouky, rýže, ledu apod. Umožňuje nabrání cca 1 litru surovin. Široké okraje zabraňují vysypání surovin. Hladký povrch bez záhybů zajišťuje snadné čistění a zároveň zabraňuje usazování bakterií. Napojení rukojeti je robustní a vydrží velký, dolů působící tlak. Také v provedení detekovatelný kov.
Max. teplota použití (kontakt s potravinami): 100 °C
Max. teplota použití (bez kontaktu s potravinami): 100 °C
Min. teplota použití: -20 °C
Max. sušicí teplota: 120 °C
Použitelné pro rozsah pH: 2-10,5
Glass & Fork (nařízení ES pro styk s potravinami 1935/2004), nařízení (ES) č. 10/2011, vyrobeno podle Nařízení Komise (ES) 2023/2006 o správné výrobní praxi pro materiály a předměty určené pro styk s potravinami: ANO
Zde napište co hledáte....Dle zadaných podmínek nenalezeny žádné záznamy. Upravte specifikaci výběru, nebo zrušte použité filtry kliknutím na kategorii:Strana rucni-lopatka-stredni-1-l Kč