Štětec s polyesterovými vlákny pro nanášení šlehaných vajec, mléka, horké čokolády atd. na pečivo a cukroví. Vlákna jsou velmi jemná, nepoškozují těsto a na rozdíl od přírodních vláken jsou výrazně hygieničtější pro kontakt s potravinami. Štětec snáší vysoké teploty myčky nádobí a je možné jej čistit v autoklávu.
Max. teplota použití (kontakt s potravinami): 40 °C
Max. teplota použití (bez kontaktu s potravinami): 80 °C
Min. teplota použití: - 20 °C
Použitelné pro rozsah pH: 2 – 10,5
Glass & Fork (nařízení ES pro styk s potravinami 1935/2004), nařízení (ES) č. 10/2011, vyrobeno podle Nařízení Komise (ES) 2023/2006 o správné výrobní praxi pro materiály a předměty určené pro styk s potravinami: ANO
Plně barevně kódovaný. Věšák je možné rozšířit přidáním jednoho nebo několika dalších věšáků k prvnímu. Můžete kombinovat pryžové spony a háčky. Po odpojení pryžových klipů a háčků se snadno čistí. Háčky a klipy lze sterilizovat v autoklávu nebo čist ...
372 Kč bez DPH
Zde napište co hledáte....Dle zadaných podmínek nenalezeny žádné záznamy. Upravte specifikaci výběru, nebo zrušte použité filtry kliknutím na kategorii:Strana cukrarsky-stetec-supermekky-32-mm Kč